Iskanje po spletni strani: 
 

Ugodnosti za člane

  Domov > Včlanitev v sindikat
 

ROBOTKI SEDAJ CENEJE ZA ČLANE SINDIKATA KNSS – NEODVISNOST, TUDI DO NAJVEČ 15%!!!

Spoštovane članice, spoštovani člani!

Obveščamo vas, da imamo s podjetjem LIC d.o.o. sklenjeno Pogodbo o prodaji robotkov članom sindikata KNSS – neodvisnost, na osnovi katere v njihovi poslovalnici naši člani z našo člansko izkaznico uveljavljate popust.
Član sindikata KNSS – neodvisnost, ki se ob nakupu izkaže z veljavno člansko izkaznico in osebnim dokumentom, v poslovalnici podjetja LIC d.o.o. uveljavlja 10% do 15% popust pri nakupu robotkov. 
Popust se obračuna na redne cene in ne velja za artikle v akciji.
Nakup s popustom naši člani z veljavno člansko izkaznico in osebnim dokumentom, ki dokazuje identiteto člana, lahko uveljavljajo izključno v podjetju LIC d.o.o.

Veljavne članske izkaznice so izkaznice članov, ki redno poravnavajo svojo obveznost iz naslova članarine sindikata in se glasijo na priimek in ime člana sindikata, na ime kolektivnega člana sindikata oziroma sindikata podjetja/zavoda/ustanove ter imajo na zadnji strani desno spodaj individualno EAN kodo, pod katero se član vodi tudi v seznamih članstva.
Članske izkaznice bivših članov sindikata KNSS – neodvisnost, ki so iz sindikata izstopili individualno ali kolektivno pa niso vrnili izkaznice nazaj sindikatu, ali nimajo redno poravnane obveznosti iz naslova članarine sindikatu, niso veljavne članske izkaznice in njihove individualne EAN kode so bile javljene v LIC d.o.o., zato nakup s popustom na te kartice ni mogoč.http://www.protrener.si/ | http://www.shujsaj.si/ | http://www.ultimaxcore.si/

1. ponudba
Trening z osebnim trenerjem Shujsaj.si. Najugodnejša ponudba v Ljubljani na voljo samo članom. Storitev vključuje:

  • trening z osebnim trenerjem v skupini do največ 8 oseb
  • vsaka oseba dobi svoj individualni trening, glede na zmožnosti in želje
  • svetovanje o prehrani
  • prehranski jedilnik s primeri obrokov
  • meritve telesne sestave
  • 8x karta za obisk fitnesa v terminih treninga
  • termini treninga - pon in sre ob 16h in 17h

Vašim članim nudimo 15% popust na storitve Shujsaj.si. Več o treningih si preberite na Shujsaj.si.
Prijave na ali 041 954084 in 041 320813. 

2. ponudba
Osebni trening s priznanimi osebnimi trenerji in 15 letnimi izkušnjami že od 150€/mesec. Individualni pristop, prilagodljivi termini. Za vaše člane 15% popusta na naše redne cene. Več o ponudbi si preberite na http://www.protrener.si/. Prijave na ali 041 954084 in 041 320813. 

3. ponudba
Kvalitetni prehranski dodatki - beljakovine, vitamini, aminokisline priznanih proizvajalec s certifikati. Belgijski Syntech Nutrition, verjetno edini proizvajalec, ki je dal svoje izdelke testirati v neodvisni laboratorij, da resnično vsebujejo polne vrednosti. Nemški LSP, dobitnih neštetih nagrad in ponudnik vrhunskih energijskih ploščic OatKing. Vsi izdelki v spletni trgovini http://www.ultimaxcore.si/ na voljo članom s 15% popustom. Pri nakupu uporabite kodo KNSS-15

4. ponudba
QLZOO trgovina za pse in mačke ponuja članom dodatni 7% popust na vse izdelke. Z registracijo v spletno trgovino si zagotovite redni do 15% popust, vsi člani pa si s kodo KNSS-07 pridobijo dodatnih 7% popusta na že znižane cene. Več o ponudbi si preberite v spletni trgovini http://www.qlzoo.si/


CONDOR TRAVEL

Smo je turistična agencija, ki se z organizacijo izletov in potovanj za zaključene skupine ukvarja že 15 let. Za dobro počutje in zadovoljstvo naših potnikov poskrbimo z udobnimi prevozi, namestitvijo in izkušenimi vodniki. Naše dobro delo dokazujejo zadovoljne skupine, ki nam zaupajo organizacijo njihovih izletov in potovanj že vrsto let.

Mljet - počitnice za dušo 
1. maj - 31. oktober 2016
lasten prevoz
 Več informacij (PDF, 433Kb)

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate naše letošnje hite med potovanji za zaključene skupine:
Šarganska osmica in Beograd, 4 dni:
http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/zakljucene_skupine/sarganska_osmica_in_beograd_4_dni.pdf
Šarganska osmica, 3 dni:
http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/zakljucene_skupine/sarganska_osmica_3_dni.pdf
Valencia in Mallorca, 5 dni:
http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/zakljucene_skupine/valencia_mallorca_5_dni-a.pdf
http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/zakljucene_skupine/valencia_mallorca_5_dni-b.pdf
Gradovi Južne Češke in Praga, 4 dni:
http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/zakljucene_skupine/gradovi_juzne_ceske_praga_4_dni.pdf
Tukaj pa so še naši ostali izleti in potovanja, ki smo jih v preteklosti že izvedli in vam jih lahko prilagodimo po vaših željah:
http://www.condor-travel.com/nasa-ponudba/izleti-in-potovanja-za-zakljucene-skupine/

Za člane KNSS-neodvisnost nudimo 5% popust in 1 gratis na skupino. Poleg tega pa nudimo članom tudi 5% popust na vsa razpisna potovanja http://www.condor-travel.com/ .

Condor travel, d.o.o.
Mariborska cesta 212
3211 Škofja vas

Tel: 03 492 46 40 (Špela)
Email: in


ALPININI ČEVLJI CENEJE ZA ČLANE SINDIKATA KNSS – NEODVISNOST, TUDI DO NAJVEČ 40%!!!

Spoštovane članice, spoštovani člani!

Obveščamo vas, da imamo z družbo Alpina d.o.o. sklenjeno Pogodbo o prodaji obutve članom sindikata KNSS – neodvisnost, na osnovi katere v njihovih prodajalnah naši člani z našo člansko izkaznico uveljavljate popust.
Član sindikata KNSS – neodvisnost, ki se ob nakupu izkaže z veljavno člansko izkaznico in osebnim dokumentom, v prodajalnah družbe Alpina d.o.o. uveljavlja 10% popust pri nakupu obutve.
Popust se obračuna tako na redne cene oziroma na cene s popustom razen v primeru, da bi cena posameznega para obutve skupaj z ostalimi popusti znižala za več kot 40%. To pomeni, da je v primeru znižanja para obutve za 30% naš član upravičen do dodatnega 10% popusta, skupaj torej za največ 40%.
Nakup s popustom naši člani z veljavno člansko izkaznico in osebnim dokumentom, ki dokazuje identiteto člana, lahko uveljavljajo izključno v prodajalnah družbe Alpina d.o.o. in ne v franšiznih prodajalnah ali pri nakupu obutve preko spleta.

Veljavne članske izkaznice so izkaznice članov, ki redno poravnavajo svojo obveznost iz naslova članarine sindikata in se glasijo na priimek in ime člana sindikata, na ime kolektivnega člana sindikata oziroma sindikata podjetja/zavoda/ustanove ter imajo na zadnji strani desno spodaj individualno EAN kodo, pod katero se član vodi tudi v seznamih članstva.
Članske izkaznice bivših članov sindikata KNSS – neodvisnost, ki so iz sindikata izstopili individualno ali kolektivno pa niso vrnili izkaznice nazaj sindikatu, ali nimajo redno poravnane obveznosti iz naslova članarine sindikatu, niso veljavne članske izkaznice in njihove individualne EAN kode so bile javljene v Alpina d.o.o., zato nakup s popustom na te kartice ni mogoč.


Potapljaški tečaji, potapljanje in izleti - športno-zabavna aktivnost za člane KNSS-neodvisnost še bolj dostopna.

Naše društvo, razpolaga s ustreznim inštruktorjem, ki vsako leto opravi vrsto tečajev, kot so začetni, nadaljevalnih in višjih kategorij. Naš poudarek gre predvsem na kvaliteti in predvsem na učenju varnega potapljanja, obenem pa stremimo k zabavnem dogodku za vse udeležence.

Za sindikat KNSS-neodvisnost ponujamo naslednje tečaje:

V ceno tečaja je všteta vsa potrebna literatura in izposoja potapljaške opreme za čas trajanja tečaja. V ceno ni vštet prevoz do lokacije, spanje, hrana in uporaba potapljaškega centra na lokaciji. Tečaji se lahko izvajajo po dogovoru na Bledu, slovenski ali hrvaški obali. Termini tečajev so mesecih: maj - september, število tečajnikov je 2 - 8 po skupini, lahko se izvede tudi več skupin. Tečaji načeloma potekajo v popoldanskem času med tednom in za vikend. Natančnejši termini tečajev se določijo, ko bi imeli več podatkov o prijavljenih.

Za potapljače

V kolikor pa ste že potapljač-ica in si želite še prave potapljaške družbe vabljen-a na naše aktivnosti, ki jih pripravljamo vsaj enkrat mesečno vzdolž slovenske in hrvaške obale, kot tudi v tujini. Več o potapljaških aktivnostih v našem koledarju.

Kdo smo?

Smo potapljaško društvo s sedežem v Šenčurju (gorenjska). Nismo zaprta skupina, temveč odprti za vse vrste kategorij potapljačev; glavno vodilo nam je potapljanje, dobra družba in potovanja.

Direktni kontakt
http://www.watersports.si/


Okulistični pregledi, korekcijska in sončna očala ter kontaktne leče v Optiki Aleksandra.
Lokacije Qlandia Kranj, Qlandia Kamnik, Zdravstveni dom Naklo in Tržič.
Vsem članom sindikata KNSS - Neodvisnost nudimo 10% popusta ob nakupu korekcijskih ali sončnih očal.

Optika Aleksandra
www.optika.si
Siplus d.o.o., Optika Aleksandra
Trg svobode 18, 4290 Tržič, Slovenija


Kreativne prostorske rešitve, Mateja Dermastja s.p. - adaptacije stanovanj, razporeditev in izris opreme, projektiranje kopalnic nudi članom sindikata KNSS-Ljubljana 15% ugodnejšo ponudbo na vse idejne zasnove. Člane vabimo, da nas kontaktirajo preko spleta http://www.dermastja.si/, elektronske pošte ali telefona 041 393 594. Za koriščenje ugodnosti s seboj prinesite člansko izkaznico.


Gradbene izolacije in krovstvo Urankar že 30 let! Izdelava streh, tesarstvo, kleparske in krovske storitve, izolacije, ravne strehe, ureditev okolice, izdelave letnih kuhinj.
Gradbene izolacije in krovstvo Urankar Pavle s.p.,
Pot na grad 6, 3270 Laško;
Tel: 03/ 734 35 00;
Fax: 03/ 734 35 05;
GSM: 041 653 707;
Spletni naslov: www.slodesign.com/urankar/, elektronska pošta: ;
Za člane sindikata KNSS – Neodvisnost nudimo ugodne popuste na naše storitve. Za koriščenje ugodnosti s seboj prinesite člansko izkaznico.


ADAPTACIJE LADO JOVANOVIČ s.p., z vami že 15 let!
Z dolgoletnimi izkušnjami stojimo za našim delom in vam zagotavljamo hitro in kakovostno izvedbo vaše adaptacije.
Poleg kakovosti, je zadovoljstvo naših strank naše največje merilo za uspešnost. Za vsa vaša vprašanja, nejasnosti ali ostale zahteve bomo vseskozi na voljo z nasveti in rešitvami. Skratka imeli boste našo popolno podporo.
Naši mojstri so usposobljeni za vse vrste adaptacij, tako notranjih prostorov kot tudi zunanjih gradbenih del. Že vrsto let sodelujemo tudi z istimi podizvajalci in s tem zagotavljamo še večji spekter storitev.
Več informacij na naši spletni strani: http://www.adaptacije-jovanovic.si/

 
Dodatne vsebine
 
Včlanitev v sindikat

Novosti
 
03.07.2023
Spoštovani Rudarji!
03.07.2023
Drejčnik Andrej govori - Mile Klopčič
01.09.2022
Krepitev razvoja na zmogljivosti sindikata in kolektivna pogajanja (Mavrovo, Severna Makedonija 1. - 4.9.2022)
15.05.2022
Balkanski vrh - Prihodnost dela v senci krize (Istanbul, Turčija 15. - 19.5.2022)
06.05.2022
V zakulisju - sindikati in oblast v očeh Evelin Vesenjak

Kontaktni podatki
  KNSS - Neodvisnost
Miklošičeva cesta 38
1000 LJUBLJANA

Tel.: +386 1 4391810
Fax.: +386 1 4391815
E-pošta:

Stik z nami >>>

   
     
  © 2008 KNSS - Neodvisnost. Vse pravice pridržane.
Domov  |  O KNSS  |  Včlanitev v sindikat  |  Zakonodaja  |  Kolektivne pogodbe  |  Sindikalne liste in uredbe  |  Piškotki Stran poganja
EASYWEB